Afwerking tot in het laatste detail

Frederick Van Hecke - Zelzate - Afwerking Het voornaamste voordeel van Frederick Van Hecke ten opzichte van de concurrentie, is onze veelzijdigheid. Wij kunnen een heel divers gamma taken aan, deels door structurele samenwerking met andere zelfstandige vakmannen die perfectie nastreven.

Tot het laatste klusje

Daarom verlaten wij uw verbouwing niet wanneer de grote werken gedaan zijn. Wij brengen ook nog de laatste kleine klussen in orde. Wilt  u dat wij uw muren schilderen? Dan doen we dat. Wil u nog enkele venstertabletten laten plaatsen, binnen of buiten? Dan doen wij dat. Moet er een klein stukje muur herbezet worden? Geen probleem. Wij zorgen voor de volledige afwerking in Zelzate.

Wij zorgen voor de coördinatie

Omdat wij totaalprojecten verzorgen, nemen wij alle zorgen van u over. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vinden van de meest diverse vakmannen. Noch over de timing van de werkzaamheden en de vlotte afstemming van alles.

Neem contact op

Contacteer ons. Wij bespreken samen het volledige project en alle onderdelen. Vervolgens zorgen wij voor een perfecte organisatie en een perfecte afwerking.
Tot in het laatste detail.

Wij zijn gevestigd in Zelzate en actief in Oost-Vlaanderen en omliggende gemeenten.

Back to Top