Wij zorgen voor de nodige Gyprocwerken

Frederick Van Hecke - Zelzate - Gyprocwerken  Gipsplaten, zoals Gyproc, zijn een populair bouwmateriaal. Het is een materiaal van zeer degelijke kwaliteit, waarmee u mooie resultaten behaalt. De toepassingen zijn talrijk. U kan zolders inrichten, een extra wand plaatsen, een vals plafond installeren.

Muren, wanden, plafonds, zolders

Met Gyproc kan u de meest diverse ruimten onderhanden nemen. Om ze netter af te werken, door bijvoorbeeld een muur met oneffenheden te bekleden. Om de ruimte anders in te richten, met een verlaagd plafond of met een extra scheidingswand.

Meest populair momenteel is natuurlijk de inrichting van zolders. Vroeger was dat grotendeels een verloren ruimte. Nu worden ze omgetoverd tot de meest populaire kamer van het huis. Frederick Van Hecke zorgt voor de nodige isolatie, de bekleding met Gyproc, en de afwerking met elektriciteit en water.

Snel en mooi

Gyproc is een oplossing voor veel situaties en met veel voordelen. Het is vrij snel te plaatsen en kan perfect worden afgewerkt. Zo krijgt u tegen een minimale kostprijs een strak afgewerkte kamer. Gyproc is perfect te overschilderen of te behangen.

Contacteer ons

Vanuit onze invalshoek van totaalconcepten zijn Gyprocwerken in Zelzate een belangrijk deel van onze activiteit. Wij zorgen voor alle verwante klusjes, inzake elektriciteit, sanitair, afwerking,  schilderen. Zo heeft u een volledig afgewerkt project, zonder verdere zorgen.

Contacteer Frederick Van Hecke voor een gesprek.

Back to Top