Isolatiewerken voor meer wooncomfort en minder kosten

Frederick Van Hecke - Zelzate - Isolatiewerken Niemand moet nog overtuigd worden van de voordelen van isolatiewerken in Zelzate. Het zorgt er niet alleen voor dat uw verwarmingskosten naar omlaag gaan en u uw investering dus terugverdient. Isolatie verhoogt ook het comfort van een woning of een ander gebouw.

Vloer, muur, dak

Aannemer Frederick Van Hecke en zijn mensen zorgen voor een professionele isolatie van uw gehele gebouw. Isolatie heeft maar zin als dit doordacht en professioneel gebeurt: geen spleten, geen koudebruggen, ... geen half werk.

Wij informeren u over de diverse mogelijkheden om de verschillende delen van uw huis beter te isoleren. Zo kan u een goede kosten/baten-analyse maken.

Deel van een project

Door zijn veelzijdigheid kan Frederick Van Hecke uit Zelzate er meteen voor zorgen dat de betere isolatie ook gekoppeld is aan andere structurele verbeteringen van uw woning. Zo kunnen wij de buitenzijde van uw woning opwaarderen door de isolatie van de buitenmuren te bekleden met crepi. Of kunnen wij uw zolder volledig inrichten tot een extra en volwaardige kamer, met elektriciteit en water.

Contact opnemen

Contacteer ons om samen een doordacht plan te maken.

Back to Top