Uw renovatie, perfect georganiseerd en uitgevoerd

Frederick Van Hecke - Zelzate - Renovatie & Verbouwingen Renovaties en verbouwingen zijn al snel complexe projecten. Voor de kleinste verandering hebt u meteen diverse vakmannen nodig.

Totaalconcept

Aannemer Frederick Van Hecke uit Zelzate neemt die zorgen van u over. Wij kunnen een hele reeks taken aan en werken samen met andere zelfstandige vakmannen die kwaliteit garanderen. Wij nemen alle renovatiewerken in Zelzate op ons.

Op deze manier zorgen wij voor een totaalconcept. Wij beginnen bij de nodige afbraakwerken, metselen nieuwe muren of plaatsen draagbalken, richten de ruimtes opnieuw in en herplaatsen de elektriciteit en de leidingen voor afvoer en aanvoer van water. Ook isoleren wij, bezetten uw muren, binnen en buiten, plaatsen valse wanden of plafonds, richten uw zolder in en plaatsen een
nieuwe badkamer.

Tuin en terras

Ook voor de buitenkant van uw woning zorgen we, met ondermeer het aanleggen van terrassen, opritten, wandelpaden. Wij installeren ook vijvers en ecologische zwemvijvers.

Contact opnemen

Bekijk op onze fotopagina al eens welke renovaties wij deden voor eerdere klanten. Contacteer ons voor meer informatie of vraag met een gratis offerte aan. Van bij het eerste gesprek zorgen wij voor de beste service.

Back to Top