Specialist in aanleggen van terrassen

Frederick Van Hecke - Zelzate - Terassen aanleggen De buitenkant van een woning is tegenwoordig bijna zo belangrijk als de binnenkant. En terecht. In eigen tuin genieten van mooi weer is heerlijk. Daarom dat Frederick Van Hecke ook hiervoor oog heeft. U kan op ons beroep doen voor diverse bouwwerken buiten zoals het aanleggen van terrasen in Zelzate.

Terrassen

Wij leggen het terras aan dat uw wil: met klinkers, tegels, natuursteen. Ook zorgen we ervoor dat de voorziene oppervlakte voldoende wordt uitgegraven en voorbereid, zodat uw terras ook na vele jaren niet zal verzakken.

Wij werken volledig af, desgewenst met verlichting, water, en meer. U kiest volledig vrij, wij doen al het werk.

Opritten, paden, kleine bouwwerken

Naast een terras zijn er natuurlijk nog heel wat mogelijkheden buiten. Aannemer Frederick Van Hecke zorgt ook voor de aanleg van opritten of wandelpaden. Of bijvoorbeeld ook verharding omheen een zwembad of zwemvijver.

Wij spelen ook in op de groeiende populariteit van poolhouses, en bouwen voor u buitenruimtes, voor een bijkomende terras, een buitenkeuken of barbecue.

Neem contact op

Als veelzijdig aannemer schikken wij ons volledig naar uw plannen of zelfs naar uw dromen. Contacteer ons of vraag online uw gratis offerte.

Back to Top